Aldridge, Howard beste spelers van de week

LaMarcus Aldridge en Dwight Howard zijn uitgeroepen tot spelers van de week. Aldridge leidde zijn Portland Trail Blazers in de Western Conference naar een ongeslagen week met drie overwinningen. Howard bezorgde Orlando Magic in de Eastern Conference drie zeges tegen slechts één nederlaag.

Aldridge scoorde in alle drie de duels 36 punten over meer en zijn 42 punten tegen Chicago Bulls waren een career high. De center van Portland was zeer effectief en schoot meer dan zestig procent raak. Aldridge is slechts één van de drie spelers in de NBA met 22 punten en 9 rebounds, tezamen met Blake Griffin en Howard.

Portland is door de recente zegereeks, nu vijf overwinningen op rij, opgeklommen naar de zesde plaats in het westen. Mede ook door de matige prestaties van Utah Jazz en Denver Nuggets (nummers zeven en acht).

Howard scoorde vier double-doubles en voert de Eastern Conference aan met 44 double-doubles dit seizoen. In de zege op Los Angeles Clippers scoorde Howard zijn vijfde 20-20 (punten-rebounds) van het seizoen. De Magic staan op dit moment vijfde in het oosten, achter Atlanta Hawks.

Lees ook:Bryant, Howard spelers van de week
Lees ook:Howard, Aldridge spelers van de week
Lees ook:Howard, Martin beste spelers van de week
Lees ook:Howard, Aldridge spelers van de maand
Lees ook:LeBron James, Zach Randolph spelers van de week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.