Bryant, Howard spelers van de week

Kobe Bryant en Dwight Howard zijn verkozen tot spelers van de week. Bryant leidde Los Angeles Lakers naar een ongeslagen week met drie overwinningen. Hetzelfde deed Howard voor de Magic. Voor Howard is het de zesde keer dit seizoen dat hij speler van de week is.

Bryant scoorde afgelopen week de meeste punten in de NBA, ruim 36 per duel. Onder zijn aanvoering wonnen de Lakers sinds de All-Star break vijftien van de zestien duels. Tegen Phoenix Suns scoorde Bryant voor de 107e keer 40 punten of meer. Uiteindelijk kwam hij in het duel met drie keer overtime tot 42 punten, 12 rebounds en 9 assists.

Howard was de NBA-leider in rebounds (14,3) en schotpercentage (maar liefst 71 procent). De center scoorde drie double-doubles en heeft nu dertig opeenvolgende wedstrijden een double-double gescoord in punten en rebounds. In totaal haalde Howard dit seizoen in zestig duels een double-double. Zijn beste prestatie kwam tegen Cleveland Cavaliers met 28 punten, 18 rebounds, 4 blocks en 4 steals.

Lees ook:Aldridge, Howard beste spelers van de week
Lees ook:LeBron James, Zach Randolph spelers van de week
Lees ook:Love breekt record Malone, zege Wolves
Lees ook:Kevin Love evenaart double-double record Moses Malone
Lees ook:James, Lowry spelers van de week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.