Categorie: "Detroit Pistons"

Pistons nemen afscheid van coach Kuester

Detroit Pistons heeft hoofdcoach John Kuester ontslagen. Vorige week verwisselden de Pistons van eigenaar en de nieuwe man Tom Gores zag geen heil in een verdere samenwerking met Kuester. Het is nog onbekend wie de open plek in gaat nemen. Kuester was twee seizoenen verantwoordelijk bij de Pistons en kwam tot het magere resultaat van 57 zeges en 107 nederlagen. In beide seizoenen lukte het hem niet om zijn ploeg, die in 2004 de NBA-titel veroverde, naar de playoffs te leiden.

Zegereeks Mavs op tien, verliesreeks Cavs op 26

Dallas Mavericks is streaking. Woensdagavond behaalden Dirk Nowitzki en co de tiende achtereenvolgende zege. Met moeite werd er op bezoek bij Sacramento Kings gewonnen: 102-100. Jason Terry maakte met nog vier seconden op de klok twee beslissende vrije worpen, waardoor de Mavs een buffer van vier punten kregen.

Boston verliest duel en Garnett

Het bezoek aan Detroit heeft Boston Celtics geen goed gedaan. De Celts verloren ruim van de Pistons: 104-92. Erger voor de Celtics dan de nederlaag was het verlies van sterspeler en leider Kevin Garnett. De forward verliet vroeg in het tweede kwart het veld met een blessure aan zijn rechterbeen.