Categorie: "Foto v/d dag"

Mavericks fans – Foto v/d dag (07|06)

Twee fans van Dallas Mavericks en, natuurlijk, van Dirk Nowitzki. De grote ster van de Mavs kon ondanks 34 punten niet voorkomen dat zijn team tegen Miami Heat op een 2-1 achterstand kwam. Vanavond krijgt Dallas voor eigen publiek de kans om de stand in de serie gelijk te trekken. (Foto: Ronald Martinez/NBAE/Getty Images)

Derrick Rose – Foto v/d dag (25|05)

Derrick Rose wordt op weg naar twee punten voor zijn Chicago Bulls dwarsgezeten door Joel Anthony. Zijn 23 punten waren echter niet genoeg voor een zege op Miami Heat: 101-93. (Foto:  Mike Ehrmann/NBAE/Getty Images)

LeBron James – Foto v/d dag (19|05)

LeBron James knielt na de beslissende zege van Miami Heat op Boston Celtics neer op het basketbalveld en overdenkt, omringt door fotografen en camera´s, het belang van de overwinning. (Foto: Jesse D. Garrabrant/NBAE/Getty Images)

Taj Gibson – Foto v/d dag (16|05)

Taj Gibson posterizes Dwyane Wade met een harde dunk. Gibson was met 9 punten (vier schoten van de acht pogingen) en 7 rebounds uitermate effectief in de zege van Chicago Bulls op Miami Heat: 103-82. (Foto: Gregory Shamus/NBAE/Getty Images)