Categorie: "Indiana Pacers"

Bulls langs Pacers, naar tweede ronde playoffs

Chicago Bulls hebben zich verzekerd van verlenging van het seizoen met minimaal vier wedstrijden. De Bulls pakten in de duel vijf tegen Indiana Pacers een vierde beslissende zege in de serie. In het eigen United Center werden de Pacers onder leiding van wie anders dan Derrick Rose (25 punten in dertig minuten) ruim verslagen: 116-89. Rose kreeg genoeg hulp van zijn teamgenoten, van wie Luol Deng 24 punten scoorde.

Rose redt Bulls weer van nederlaag

Chicago Bulls heeft ook het tweede duel in de best-of-seven serie tegen Indiana Pacers gewonnen. Maar weer overtuigde de beste ploeg van het reguliere seizoen voor eigen publiek niet. En weer was het Derrick Rose die zijn team in de slotminuut de overwinning bezorgde. Met 36 punten had de belangrijkste kandidaat voor de MVP-award een groot aandeel in de 96-90 zege. De Bulls leiden in de serie met 2-0.

Fenomenale Rose bezorgt Bulls nipte zege

Chicago Bulls is de playoffs begonnen met een overwinning. Maar het ging alles behalve gemakkelijk tegen Indiana Pacers. In de openingswedstrijd van de NBA playoffs 2011 was het Derrick Rose die zijn ploeg met maar liefst 39 punten, ondanks negen gemiste driepunters, 6 assists en 6 rebounds de overwinning bezorgde: 104-99. De Bulls leiden de best-of-seven serie met de Pacers met 1-0.

Playoffs Dag 1: Bulls starten tegen Pacers

Chicago Bulls beginnen zaterdag aan hun missie voor de NBA-titel. Na een fenomenaal seizoen, met een sterspeler in topvorm (Rose), een uitstekende eerstejaars coach (Thibodeau) en het beste resultaat in de league (62-20), is het nu tijd voor de playoffs. Tegen de Indiana Pacers. Derrick Rose en co wonnen nog nooit een serie in de playoffs, dus er is nauwelijks ervaring met het spelen in dit soort wedstrijden. Daarentegen waren de Bulls het afgelopen seizoen het team dat zich het meest had verbeterd ten opzichte van vorig jaar.

Hornets, Pacers zeker van playoffs

Met nog maar een paar wedstrijden te spelen en het einde van het reguliere seizoen in zicht (13 april) zijn de teams die meestrijden om de NBA-titel bijna allemaal bekend. Woensdagavond plaatsten New Orleans Hornets en Indiana Pacers zich respectievelijk als zevende team in de Western Conference en achtste team in de Eastern Conference. De Hornets versloegen Houston Rockets met 101-93, de Pacers waren te sterk voor Washington Wizards: 136-112.

Pacers, Bobcats strijden om laatste plek playoffs

Indiana Pacers en Charlotte Bobcats zijn in de Eastern Conference verwikkeld in een harde strijd om de laatste plaats in de playoffs. Beide teams wonnen woensdagavond hun duel. De Pacers waren te sterk voor Detroit Pistons: 111-101, de Bobcats waren in eigen huis met 98-97 nipt te sterk voor Cleveland Cavaliers. Indiana won hiermee voor de tweede keer op rij, Charlotte heeft al vier achtereenvolgende duels gewonnen.

Celtics onderuit op bezoek bij Pacers

Boston Celtics is in het laatste gedeelte van het seizoen de weg een beetje kwijt. Op bezoek bij Indiana Pacers liep Boston tegen een nederlaag aan: 107-100. De Celtics kwamen voornamelijk op de centerpositie in de problemen tegen Roy Hibbert, die met 26 punten topscorer werd. Shaquille O´Neal en Jermaine O´Neal zijn nog steeds geblesseerd en Kevin Garnett en Nened Krstic kwamen snel in foutenlast.

Pacers stoppen zegereeks Bulls

Indiana Pacers hebben vrijdagavond Chicago Bulls een halt toegeroepen. In eigen huis waren de Pacers na overtime met 115-108 te sterk. Derrick Rose kon ondanks een ijzersterk vierde kwart en 42 punten (evenaring career-high) de nederlaag niet voorkomen. Hiermee kwam de zegereeks van de Bulls tot een einde bij acht opeenvolgende zeges.