Categorie: "Milwaukee Bucks"

Rose bezorgt Bulls zege tegen Bucks

Chicago Bulls is hard op weg om voor in het eerst sinds meer dan tien jaar het beste record in de Eastern Conference neer te zetten. De Bulls waren op bezoek bij Milwaukee Bucks lang de mindere, maar onder aanvoering van wie anders dan Derrick Rose werd de thuisploeg toch nog verslagen: 95-87. Rose was goed voor 30 punten en maar liefst 17 assist, het hoogste aantal ooit in zijn loopbaan tot nu toe.

Celtics laten Bucks volledig kansloos

Boston Celtics hebben zondagavond tegen Milwaukee Bucks laten zien hoe goed ze kunnen basketballen. Of beter gezegd: hoe goed ze kunnen verdedigen. De Celtics stonden de Bucks in Boston slechts 56 punten toe, het laagste aantal ooit in de historie van de Celtics. Boston was met 87-56 te sterk voor Milwaukee.

Anthony debuteert bij Knicks met zege

Carmelo Anthony heeft zijn debuut voor New York Knicks opgeluisterd met een overwinning. In een volgeladen en enthousiast Madison Square Garden was Anthony met 27 punten en 10 rebounds voor een belangrijk deel voor de zege op Milwaukee Bucks, zeker nadat Amare Stoudemire met zes fouten het duel moest verlaten: 114-108.

Heat met moeite langs Bucks

Miami Heat blijft winnen. Met moeite dit keer. De supersterren LeBron James, Dwyane Wade en Chris Bosh hadden offensief niet hun avond, schoten minder dan veertig procent raak, maar compenseerden dit defensief. Na overtime werd Milwaukee Bucks met 101-95 verslagen. In de verlenging kwamen de Bucks slechts tot vier punten. James was met 26 punten topscorer bij de Heat, gevolgd door Bosh met zestien punten.

Bucks verrassend langs Lakers

Milwaukee Bucks heeft dinsdagavond (lokale tijd) voor een grote verrassing gezorgd. De nummer acht uit de Eastern Conference (met slechts elf zeges tegen zestien nederlagen) won van Los Angeles Lakers: 98-79. Grote man bij de Bucks was reserve Earl Boykens. In slechts 25 minuten scoorde hij 22 punten en was daarmee bijna net zo productief als alle reserves van de Lakers bij elkaar.