Categorie: "Phoenix Suns"

Suns versterken zich met All-Star Redd

Phoenix Suns heeft zich versterkt met Michael Redd. De oud-All-Star (in 2004) tekent een contract voor één jaar bij de Suns ter waarde van 1,3 miljoen dollar. Redd begint bij de Suns aan zijn twaalfde seizoen in de NBA, de eerste elf jaar speelde hij voor Milwaukee Bucks waar zijn contract afgelopen seizoen afliep. Door blessures kwam hij de afgelopen drie seizoenen echter nauwelijks meer in actie. De 32-jarige guard speelde slechts in 61 duels. Voor zijn blessures was Redd één van de sterren in de NBA met gemiddeld zo´n 25 punten per duel, 4 rebounds en 3 assists.

Elson verliest met Jazz van Phoenix Suns

Utah Jazz gaat een moeilijke laatste periode van het reguliere seizoen tegemoet. Vrijdagavond ging Utah in eigen huis onderuit tegen Phoenix Suns, een concurrent in de strijd om de laatste twee play-off plekken in de Western Conference. De Suns waren met 95-83 te sterk. Sterspeler Steve Nash leidde zijn team met 18 punten en 10 assists.

Lakers en Celtics onderuit

Los Angeles Lakers en Boston Celtics konden vrijdagavond allebei niet tot winnen. De twee meest succesvolle clubs in de NBA verloren respectievelijk van Sacramento Kings en Phoenix Suns. De laaggeklasseerde Kings waren verrassend te sterk op bezoek bij regerend kampioen Lakers: 100-95. De Celtics gingen onderuit bij Phoenix Suns: 88-71.