Categorie: "Poll"

Poll: Welke club wint de slag om Howard en Paul?

Poll: Welke club wint de slag om Howard en Paul?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

(Wat de gang van zaken rond Howard en Paul betreft zal nba.blog.nl geen geruchten meer brengen, alleen harde feiten en de uiteindelijke deal met de Nets, Lakers, Clippers, Magic, Mavericks, Warriors, Hornets, Knicks of één van de 22 andere teams)

BLOG POLL: Bulls favoriet voor titel?

Chicago Bulls zijn het seizoen dankzij een ijzersterke eindspurt geëindigd als eerste. Voor het eerst sinds de playoffs in 1997 hebben ze het beste resultaat in de league. Een verbetering van het resultaat van vorig seizoen met 21 (!) duels, toen de Bulls op 41 zeges uitkwamen. Met dank aan een MVP-seizoen van Derrick Rose en een Coach van het Jaar-prestatie van Tom Thibodeau.

BLOG POLL: NBA-titel voor Miami Heat?

Sinds de samenvoeging van de drie SuperVrienden in Miami, is het nog steeds geen rozengeur en maneschijn voor de Heat. Na een moeizame start zit het team nu weer in een moeilijke fase, met nederlagen tegen de topteams uit de league. En uit de eigen conference. Drie duels verloren tegen Boston Celtics en twee keer van Chicago Bulls. Hoe te winnen van deze teams is de vraag voor de Heat. Om in de finale af te moeten rekenen met het eliteteam uit het westen.

BLOG POLL: Zijn de Lakers te oud voor een derde titel?

Twee avonden, twee nederlagen. Met veertien punten verschil verloren van Orlando Magic, een avond later met maar liefst twintig punten onderuit tegen Charlotte Bobcats. Eerder werd dan weer wel gewonnen van aartsrivaal Boston Celtics. Maar defensief komen de Lakers, afgelopen twee jaar de onbetwiste kampioen, dit seizoen flink tekort (achtste defensie in de league).