Categorie: "Toronto Raptors"

Nets weer langs Raptors in basketbalshow

New Jersey Nets hebben in de Londense O2 Arena ook het tweede duel met Toronto Raptors gewonnen. In de Britse hoofdstad wonnen de Nets in een ware basketbalshow pas in de derde overtime: 137-136. Brooke Lopez, die in de tweede overtime met zes fouten het veld moest verlaten, was met 34 punten, 14 rebounds en maar liefst acht blocks de grote man bij de Nets.

Nets verslaan Raptors in Londen

New Jersey Nets mag zichzelf het eerste team noemen dat een NBA-duel heeft gewonnen buiten Noord-Amerika. In het eerste deel van het historische tweeluik tegen Toronto Raptors in Londen waren de Nets de sterkste: 116-103. Brooke Lopez was met 25 punten de grote man bij de ploeg uit New Jersey. Dan Gadzuric zat bij de Nets het gehele duel op de bank.

Celtics pakken 3000e zege in clubhistorie

Boston Celtics hebben vrijdagavond (lokale tijd) hun drieduizendste zege geboekt in de clubhistorie. De Celtics waren in eigen huis met 122-102 te sterk voor Toronto Raptors. Paul Pierce leidde Boston met twintig punten. De Celtics zijn het tweede team dat tot drieduizend overwinningen in de NBA reikt. Los Angeles Lakers was de eerste.