Categorie: "Utah Jazz"

Bryant, Lakers pakken eerste zege

Het was de afgelopen vijftig jaar slechts eenmaal eerder voorgekomen dat Los Angeles Lakers het seizoen met drie nederlagen begon. Kobe Bryant liet niet toe dat het in zijn periode bij de Lakers nog een keer voor zou komen. Met 26 punten was hij de meest scorende speler op het veld en leidde de Lakers, met hulp van de 22 punten van Pau Gasol, naar een eenvoudige 96-71 zege op Utah Jazz. Voor de Jazz was het de openingswedstrijd van het seizoen en het team was hiermee het laatste team dat zijn eerste duel speelde.

Elson kampt met blessure, Jazz winnen

Utah Jazz heeft eenvoudig gewonnen van Minnesota Timberwoves. In eigen huis waren de Jazz met 119-104 te sterk voor de Wolves. Francisco Elson kwam vanwege een kwetsuur niet in actie voor Utah. De grote man bij de Jazz was CJ Miles die een career-high van veertig punten scoorde. Het was de tweede zege op rij voor de Jazz, die negende staan in de Western Conference.

Elson belangrijk in winst Jazz

Francisco Elson kreeg een kans van coach Tyrone Corbin en hij greep hem. Met beide handen. Een blessure van Paul Millsap in het derde kwart gaf Elson de mogelijkheid om minuten te maken. In totaal kwam hij 24 minuten in actie in de zege (109-102) op Sacramento Kings. Niet eerder speelde hij zoveel minuten deze jaargang.

Utah, New Jersey verliezen zonder Elson, Gadzuric

De Nederlanders in de NBA hadden een rustig avondje. Zowel Francisco Elson als Dan Gadzuric kwamen niet in actie bij hun teams. Elson werd door coach Ty Corbin niet gebruikt terwijl Gadzuric niet eens bij de selectie zat. Utah verloor in een spannend duel van Boston Celtics. New Jersey kwam net tekort tegen Phoenix Suns.

Transfer(geruchten): Nets halen Williams binnen

De transferdeadline in de NBA nadert. Minder dan een dag hebben de teams nog om op de valreep hun team nog te versterken voor de race om de play-offs of om ruimte te maken voor transfers komende zomer. Hier een overzicht van de transfers tot dusverre, beklonken na het einde van de soap rond Carmelo Anthony, en de geruchten die rondzingen.

Gadzuric ziet Elson, Jazz verliezen van Warriors

Het was geen verrassing dat Dan Gadzuric niet meespeelde met Golden State Warriors tegen Utah Jazz. De Nederlander zag zijn landgenoot Francisco Elson, die een kleine drie minuten speeltijd kreeg, verliezen: 107-100. Het was de elfde keer op rij dat Gadzuric geen minuten kreeg. Elson kon geen potten breken en zette geen score op het bord.

Dan Gadzuric zit op de schopstoel bij Warriors

Dan Gadzuric heeft zijn langste tijd gehad bij Golden State Warriors. De Nederlander, die eerder deze maand 32 jaar werd, heeft een aflopend contract bij Golden State, van ruim 7 miljoen dollar. De kans is groot dat de Warriors hem willen gebruiken als onderdeel van een transfer. De transferdeadline in de NBA sluit over negen dagen.