Dan Gadzuric naar New Jersey Nets

Dan Gadzuric verlaat Golden State Warriors en speelt de rest van het seizoen voor New Jersey Nets. De Hagenaar maakte onderdeel uit van de grote deal tussen Utah Jazz, de Nets en de Warriors. De Jazz stuurden Deron Williams naar de Nets, die op hun beurt weer forward Troy Murphy naar de Warriors stuurden. In ruil daarvoor werd Gadzuric samen met Brandon Wright naar New Jersey gestuurd.

Gadzuric was bij de Warriors bezig aan zijn eerste seizoen, na acht seizoenen te hebben gespeeld bij Milwaukee Bucks. De 33-jarige Nederlander kwam dit seizoen nauwelijks voor in de plannen van coach Keith Smart en speelde zijn laatste duel voor de Warriors op 24 januari. Hij kwam dit seizoen in 28 duels tot ruim tien minuten per duel, 2,8 punten en 3,1 rebounds.

De verwachting is dat Gadzuric bij de Nets ook niet veel speeltijd zal krijgen. Zijn contract loopt aan het eind van het seizoen af en de kans is groot dat hij dan weer op zoek moet naar een andere werkgever. In totaal speelde Gadzuric tot op heden 523 duels in de NBA.

Lees ook:Gadzuric maakt debuut voor Nets
Lees ook:Gadzuric wint met Nets, Elson geblesseerd
Lees ook:Dan Gadzuric zit op de schopstoel bij Warriors
Lees ook:Dan Gadzuric wint met Nets
Lees ook:Gadzuric niet in actie bij Warriors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.