Lakers verliezen derde keer op rij

Los Angeles Lakers hebben voor de derde keer op rij een nederlaag geleden. Waren de vorige twee nog uitnederlagen tegen Miami Heat en Orlando Magic, geen schande om daar te verliezen, nu werd in het eigen Staples Center verloren van Indiana Pacers. De Lakers leken lang het meeste aanspraak te kunnen maken op een zege, maar trokken uiteindelijk toch aan het kortste eind: 98-96. Kobe Bryant kwam nog wel tot 33 punten, maar miste in de buzzer een driepunter die de Lakers de zege had moeten bezorgen.

De Pacers speelden een sterke tweede helft, waarin center Roy Hibbert met een gebroken neus gewoon voorop ging in de strijd. Hij eindigde het duel met 18 punten, 8 rebounds en 4 assists. Ondanks de vele turnovers voor de Pacers, 17 tegen slechts 8 voor de Lakers, scoorde Los Angeles maar weinig fast break punten. Toen de driepunters ook nog gingen vallen bij Indiana werd het helemaal lastig voor Bryant en co. Na vier gemiste driepunters raakten de Pacers negen van de volgende tien pogingen.

De Lakers hebben nu even rust en kunnen zich woensdag tegen stadsgenoot de Clippers revancheren voor de nederlaag van anderhalve week geleden. Los Angeles staat nu op plaats tien in de Western Conference met tien zeges tegen acht nederlagen.

Lees ook:Heat boeken knappe zege op Lakers
Lees ook:Lakers hard onderuit tegen Magic
Lees ook:Lakers kansloos tegen Grizzlies
Lees ook:Mavericks blijven winnen, verslaan Pacers
Lees ook:Celtics onderuit op bezoek bij Pacers

Eén reactie op “Lakers verliezen derde keer op rij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.