Bulls, Thunder winnen ook tweede duel

Chicago Bulls en Oklahoma City Thunder zijn klaar voor het nieuwe NBA-seizoen. Beide teams wonnen hun tweede wedstrijd in het voorseizoen en hebben hun teams rond. De Bulls waren wederom te sterk voor Indiana Pacers. Thuis werd, mede door de inbreng van Rip Hamilton, met 93-85 gewonnen. De Thunder bleken ook in eigen huis en ondanks de aanwezigheid van Dirk Nowitzki een maatje te groot voor Dallas Mavericks. James Harden leidde de Thunder met 13 punten naar een 87-83 zege.

Voor beide teams staat de opening van het seizoen komende zondag op het programma. Regerend MVP Derrick Rose en de Bulls gaan op bezoek bij Los Angeles Lakers. Oklahoma City Thunder ontvangt thuis Orlando Magic, dat nog steeds beschikt over Dwight Howard.

Er stonden verder nog vier duels op het programma. Washington Wizards was wederom niet sterk genoeg om te kunnen winnen van Philadelphia 76ers. Waar John Wall in de zomer de ene na de andere highlight produceerde, lukt het hem bij de Wizards nog niet om te excelleren. De 76ers waren door een paar late driepunters met 101-94 te sterk voor Washington. Cleveland Cavaliers ging nipt ten onder tegen Detroit Pistons. Een open schot van een meter of drie in de slotseconde was aan Luke Harangody niet besteed en de Cavs verloren met 90-89.

Denver Nuggets was in eigen huis te sterk voor Phoenix Suns (127-110) en Sacramento Kings zette thuis Golden State Warriors, die Stephen Curry zagen uitvallen met een enkelblessure, opzij. De Kings trokken met 95-91 aan het langste eind.

Lees ook:Wizards stunten met winst tegen Thunder
Lees ook:Thunder winnen, plaatsen zich voor playoffs
Lees ook:Thunder ontdoen zich van Grizzlies
Lees ook:Wizards pakken eerste zege, 76ers maken indruk
Lees ook:Wizards boeken eerste uitzege op Cavaliers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.