Magic als vijfde team zeker van playoffs

Orlando Magic heeft zich als vijfde team in de NBA geplaatst voor de playoffs. De ploeg van coach Stan van Gundy was op bezoek in Milwaukee in overtime te sterk voor de Bucks (93-89). Tegelijkertijd verloor Charlotte Bobcats, nummer negen in de Eastern Conference, het duel met Houston (94-78). Hierdoor kunnen de Magic niet meer verder zakken dan plaats acht in het oosten.

Magic is het vierde team in het oosten dat zich kwalificeert voor de playoffs, na de Celtics, Bulls en Heat. In de Western Conference is op dit moment alleen San Antonio Spurs zeker van een plaats in de strijd om de NBA-titel. Maar Los Angeles Lakers en Dallas Mavericks zijn dichtbij. De nummers twee en drie in het westen plaatsen zich bij winst op respectievelijk Minnesota Timberwolves en de Spurs vrijdag defintief voor de playoffs.

Orlando heeft nog dertien duels op het programma staan en heeft een achterstand van vier verliesduels op nummer drie Miami Heat. Op 13 april spelen de Magic hun laatste duel tegen Indiana Pacers.

Lees ook:Hawks plaatsen zich voor playoffs
Lees ook:Lakers verzekeren zich van playoffs
Lees ook:Knicks weer terug in playoffs, Nuggets ook zeker
Lees ook:Mavericks zeker van playoffs
Lees ook:Hornets, Pacers zeker van playoffs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.