Gadzuric ziet Elson, Jazz verliezen van Warriors

Het was geen verrassing dat Dan Gadzuric niet meespeelde met Golden State Warriors tegen Utah Jazz. De Nederlander zag zijn landgenoot Francisco Elson, die een kleine drie minuten speeltijd kreeg, verliezen: 107-100. Het was de elfde keer op rij dat Gadzuric geen minuten kreeg. Elson kon geen potten breken en zette geen score op het bord.

Grote man bij de Warriors was Monta Ellis. De guard werd met 35 punten topscorer en bezorgde zijn team de derde zege op rij. De ploeg van coach Keith Smart is in vorm en als die na het All-Star Weekend nog steeds aanwezig is kan dat wellicht nog tot een play-off plaats leiden.

Dit in tegenstelling tot de Jazz. Die zijn de laatste weken de weg helemaal kwijt. Ook het vertrek van coach Jerry Sloan heeft niet het gewenste effect teweeg gebracht. Utah moet uitkijken dat het in de laatste weken van het seizoen niet een op zeker lijkende play-off plek verspeelt. De Jazz staan na vier verloren duels op rij nog wel achtste, maar Memphis Grizzlies staat al op gelijke hoogte.

Lees ook:Elson, Jazz verslaan Bobcats
Lees ook:Elson wint met Jazz op bezoek bij Pacers
Lees ook:Elson, Jazz onderuit tegen Lakers
Lees ook:Gadzuric, Warriors verliezen van Spurs
Lees ook:Elson wint op punten van Gadzuric

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.