Hawks, Nuggets sluiten voorseizoen af met zege

Atlanta Hawks en Denver Nuggets hebben het uiterst korte voorseizoen in de NBA afgesloten met een zege. De Hawks waren thuis met 92-75 te sterk voor Charlotte Bobcats. Josh Smith was mwet 21 punten de grote man bij de Hawks, waar Al Horford niet verder kwam dan zes punten. De Nuggets waren voor de tweede keer te sterk voor Phoenix Suns. In eigen huis was Denver met 110-85 veel te sterk voor Steve Nash en de zijnen. Danilo Gallinari spelde een sterk duel met 23 punten, 6 rebounds, 3 assists en 2 steals.

In totaal speelden alle teams twee duels tegen de dezelfde tegenstander. Nu volgen twee dagen zonder duels in gespannen afwachting van de openingsdag, zondag op eerste kerstdag. Bijna twee maanden later dan gepland (1 november zou de competitie oorspronkelijk van start gaan) gaat de NBA dan toch beginnen. Zondag staan vijf duels op het programma, te beginnen met Boston Celtics op bezoek in New York bij de Knicks, gevolgd door de Mavericks die Miami Heat in Dallas ontvangen, een rematch van de NBA-finale van afgelopen seizoen.

Daarna start Chicago Bulls tegen Los Angeles Lakers, in het Staples Center, Orlando Magic op bezoek bij Oklahoma City Thunder en als laatste gaan Chris Paul, Blake Griffin en Los Angeles Clippers op bezoek bij Golden State Warriors.

Lees ook:Carmelo Anthony – Foto v/d dag (16|04)
Lees ook:Eindelijk tijd voor playoffs!
Lees ook:Knicks weer terug in playoffs, Nuggets ook zeker
Lees ook:Lakers en Celtics onderuit
Lees ook:Heat veel te sterk voor Hawks, Celtics verliezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.