Kevin Love vervangt Ming in All-Star Game

Kevin Love van Minnesota Timberwolves komt in actie tijdens de jaarlijkse All-Star Game. De derdejaars center is door NBA-voorzitter David Stern als vervanger opgeroepen van de geblesseerde Yao Ming. De Chinese center van Houston Rockets komt dit seizoen niet meer in actie. Voor Love is het de eerste keer dat hij als All-Star wordt geselecteerd.

Love kent een geweldig seizoen. Met ruim 15 rebounds per duel is hij de beste rebounder in de NBA, scoort meer dan 20 punten per wedstrijd, heeft de meeste double-doubles in de NBA en hij noteerde voor het eerst in bijna dertig jaar een 30-30 in een duel (30 punten of meer, 30 rebounds of meer),Enige nadeel is dat de Timberwolves nauwelijks wedstrijden weten te winnen en met elf gewonnen duels tegen 38 nederlagen, na Cleveland Cavaliers het slechtste resultaat in de NBA hebben.

Overigens beslist de coach van de westelijke All-Stars, Gregg Popovich, wie Ming mag vervangen in de starting line-up. Sallaint: concurrent van Love voor deze basisplaats is Tim Duncan, een van de belangrijkste spelers van Popovich bij San Antonio Spurs. De All-Star Game wordt volgende week zondag gespeeld in Staples Center in Los Angeles.

Lees ook:Het is tijd voor…All-Star Game 2011
Lees ook:Kevin Love op weg naar record double-doubles
Lees ook:Rivers coach East All-Stars, Popovich bij West
Lees ook:Timberwolves ook aandeel in deal Anthony
Lees ook:Volledig overzicht van All-Stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.