Hawks weer te sterk voor Magic, Mavs winnen

Atlanta Hawks heeft wederom gewonnen van Orlando Magic. Van de vier ontmoetingen in het reguliere seizoen won Atlanta er al drie en in het eerste duel in de playoff-serie met de Magic werd duidelijk waarom het team een ´angstgegner´ is van Dwight Howard en co. Op bezoek in Orlando wonnen de Hawks weer, met 103-93. Ondanks 46 punten van Dwight Howard, die een ijzersterke wedstrijd  speelde. Zijn prestatie leverde geen teamsucces op.

Tegenover het geweld van Howard stelden de Hawks een teamprestatie. Joe Johnson was goed voor 25 punten, Jamal Crawford maakte er 23 en de Hawks leverden een sterke defensieve prestatie. Ze hielden iedereen van de Magic, behalve Howard en Jameer Nelson (27 punten), beneden de tien punten. Slechts zes van de 22 driepunters werden geraakt door Orlando. In het tweede duel, komende dinsdag in Orlando, zullen de Magic niet alleen op Howard moeten leunen maar meer als een team moeten spelen. Anders verliezen ze misschien niet alleen de series, maar ook Howard die in 2012 free agent wordt.

Dallas Mavericks had de eerste zege in de best-of-seven serie met Portland Trail Blazers te danken aan de veteranen. Jason Kidd scoorde 24 punten in de eerste helft en 18 punten van Dirk Nowitzki in het laatste kwart zorgden voor een 89-81 overwinning. De Trail Blazers hadden, mede dankzij 27 punten van LaMarcus Aldridge, een voorsprong van zes punten met minder dan zes minuten op de klok, maar daarna was het Nowitzki die zijn ploeg op sleeptouw nam. Dinsdag staat in Dallas de tweede ontmoeting tussen de teams op het programma.

Lees ook:Playoffs Dag 4: Magic op zoek naar herstel tegen Hawks
Lees ook:Magic verkleinen achterstand op Hawks
Lees ook:Magic trekken stand gelijk tegen Hawks
Lees ook:Magic, Lakers in de problemen
Lees ook:Playoffs Dag 12: D-day voor Hornets, Magic, Trail Blazers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.