Lakers verslaan Celtics in Boston

Los Angeles Lakers heeft donderdagavond enigszins verrassend Boston Celtics verslagen. De Lakers wonnen tot op heden slechts één van de acht duels tegen de topteams in de NBA (Spurs, Celtics en Heat), maar in Boston was Los Angeles te sterk. Onder aanvoering van Kobe Bryant en Pau Gasol werden de Celts met 92-86 verslagen.

Door de nederlaag moet Boston vrezen voor de toppositie in de Eastern Conference. Op dit moment staan de Celtics gelijk met Miami Heat. Zondag wacht de onderlinge confrontatie tussen de twee teams in Boston. De Lakers staan door de zege, en een nederlaag van Dallas Mavericks, weer tweede in de Western Conference.

Denver Nuggets riep de Mavericks een halt toe. Dallas kwamen naar Denver met een zegereeks van tien duels op zak, maar kwamen tegen de Nuggets net tekort: 121-120. Carmelo Anthony trok de aandacht met 42 punten en zeven rebounds, maar Arron Afflalo bezorgde Denver de zege met een game-winner in de buzzer.

In Phoenix boekten de Suns een gemakkelijke overwinning op Golden State Warriors: 112-88. Dan Gadzuric was de enige speler die niet in actie kwam voor de Warriors.

Lees ook:Celtics geven Cavaliers geen kans
Lees ook:Topteams westen verliezen, Bulls winnen
Lees ook:Uitslagen NBA vrijdag 18|03
Lees ook:Celtics onderuit op bezoek bij Pacers
Lees ook:Uitslagen NBA woensdag 16|03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.