Celtics als eerste zeker van NBA-playoffs

Boston Celtics weet zich als eerste team verzekerd van een plaats in de NBA-playoffs. Door een winstreeks van vijf duels tegen een verliesreeks van vijf duels van nummer negen Charlotte Bobcats, kunnen de Celtics in de Eastern Conference niet meer lager eindigen dan plaats acht. Boston gaat in het oosten aan de leiding, voor Chicago Bulls dat drie duels meer heeft verloren en Miami Heat, dat vijf verliespartijen achter staat.

Boston heeft nog 21 duels op het programma staan, waarvan negen thuis en twaalf uitwedstrijden. De Celtics spelen hun laatste duel in het reguliere seizoen op 13 april. Ze gaan dan op bezoek in Madison Square Garden bij New York Knicks.

De Celtics hebben in de historie van de NBA de meeste titels gewonnen. In totaal werden de Celts achttien keer kampioen, waarvan de laatste keer in 2008 onder aanvoering van Kevin Garnett, Paul Pierce, Ray Allen en een iets jongere Rajon Rondo. Het programma voor de NBA-playoffs 2011 wordt pas aan het eind van het reguliere seizoen bekendgemaakt.

Lees ook:Heat, Celtics pakken zege
Lees ook:Mavericks zeker van playoffs
Lees ook:Magic als vijfde team zeker van playoffs
Lees ook:Bulls kwalificeren zich voor playoffs
Lees ook:Eindelijk tijd voor playoffs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.