Miami Heat eenvoudig langs LA Clippers

Miami Heat heeft zondagavond de zegereeks voortgezet. In eigen huis namen LeBron James en co het op tegen Los Angeles Clippers en wonnen met 97-79. Het was de zesde zege op rij voor de Heat. James had een rustig avondje en kwam tot twaalf punten, zijn laagste score van het seizoen.

Dwyane Wade was de grote man met 28 punten, 8 rebounds en 8 assists. Chris Bosh en Eddie House, die de laatste tijd vaker mee mag doen van coach Erik Spoelstra, scoorden respectievelijk 16 en 15 punten.

Door de zege behouden de Heat hun voorsprong op Chicago Bulls, dat zaterdag verloor de Warriors, en blijven in het spoor van Eastern Conference-leider Boston Celtics, dat later zondag aantreedt tegen nummer vier Orlando Magic.

Indian Pacers was op bezoek bij New Jersey Nets te sterk voor de thuisploeg. De Pacers waren veel te sterk voor de Nets: 105-86. Sinds het ontslag van coach Jim O´Brien zijn de Pacers nog ongeslagen. De vier duels onder interim-coach Frank Vogel werden in winst omgezet.

Onder aanvoering van Amare Stoudemire, die met 41 punten zijn hoogste aantal van dit seizoen evenaarde, en rookie Landry Fields, goed voor 25 punten, versloeg New York Knicks de bezoekende Philidelphia 76ers: 117-103. De Knicks staan vijfde in de Eastern Conference.

Lees ook:James leidt Heat naar moeizame zege
Lees ook:Pacers, Bobcats strijden om laatste plek playoffs
Lees ook:Nets verrassend te sterk voor Celtics
Lees ook:Celtics onderuit op bezoek bij Pacers
Lees ook:Anthony, Knicks verslaan Heat in Miami

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.