James leidt Heat naar moeizame zege

Miami Heat heeft dinsdagavond een moeizame zege behaald op Indiana Pacers. Met dank aan, wie anders dan, LeBron James. In eigen huis wonnen de Heat nipt met 117-112. James was met bijna een triple-double, 41 punten, 13 rebounds en 8 assists weer uiterst belangrijk voor zijn ploeg.

Voor Miami was het de zevende zege op rij en de ploeg is Boston Celtics, leider in de Eastern Conference, tot op één verliespartij genaderd. Indiana Pacers verloor, na vier winstpartijen, de eerste wedstrijd onder interim-coach Frank Vogel. De Pacers staan negende in het oosten.

San Antonio Spurs, veruit de beste ploeg in de NBA, won alweer zijn 43e partij van het seizoen. Op bezoek bij Detroit Pistons waren de Spurs met 100-89 te sterk. Alle starters van de Spurs scoorden tien of meer punten met Tony Parker als topscorer met 19 punten.

Verrassend ging Atlanta Hawks thuis hard onderuit tegen Philadelphia 76ers (117-83), verloor Oklahoma City Thunder voor eigen publiek van Memphis Grizzlies (105-101) en delfden de Rockets in Houston iets minder verrassend het onderspit tegen Minnesota Timberwolves (112-108). Orlando Magic pakte, onder aanvoering van Dwight Howard met 22 punten en 20 rebounds, de zege tegen Los Angeles Clippers: 101-85. Rookie Blake Griffin kwam niet verder dan tien punten.

Lees ook:Heat drukt Cleveland verder in zorgen
Lees ook:Playoffs Dag 3: Bulls, Heat op weg naar tweede zege
Lees ook:Heat eenvoudig naar zege tegen 76ers
Lees ook:Ginobili leidt Spurs langs Grizzlies
Lees ook:Heat en Bulls blijven in spoor Celtics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.