NBA-spelers in actie in Las Vegas

Lockout of niet, elke keer worden er toch weer wegen gevonden om de fans van NBA-basketbal te voorzien. Nadat Carmelo Anthony een wedstrijd met LeBron James, Chris Paul en Kevin Durant organiseerde, pakt Las Vegas het grootschaliger aan. De bedoeling is dat er maandag een toernooi van start gaat met zes tot acht teams met elk zeven of acht spelers, allen afkomstig uit de NBA. Veertig spelers, onder wie Chauncey Billups, John Wall, Al Harrington, Zach Randolph en Stephen Jackson, hebben toegezegd mee te spelen.

 

 

 

 

 

Nu het er langzaam op begint te lijken dat de lockout niet wordt opgeheven voor het begin van het seizoen aangezien de NBA, eigenaren en de spelersvakbond maar moeizaam vorderingen maken in de onderhandelingen, wordt er in de Verenigde Staten veel gesproken over het organiseren van wedstrijden tussen NBA-spelers. Door de lockout liep Las Vegas de jaarlijkse Summer League mis, dus komt er nu compensatie in Sin City. Het toernooi zou worden afgesloten met een kampioensduel dat op 23 september staat gepland.

Het is nog niet duidelijk of de echt grote namen als Kobe Bryant, LeBron James, Dwight Howard, Carmelo Anthony en Dwyane Wade hun gezicht ook laten zien.

 

Lees ook:NBA-spelers klaar voor Lockout Games in Las Vegas
Lees ook:Wall, Hickson schitteren in Lockout League Las Vegas
Lees ook:De lockout – de stand van zaken
Lees ook:Rechtbank bemiddelt mogelijk in lockout
Lees ook:Lockout NBA komt steeds dichterbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.