Spannende strijd om playoffs in Western Conference

In de Western Conference is een spannend slot van het seizoen aan de gag. Vier teams strijden om de laatste drie plaatsen in de playoffs. New Orleans Hornets, Portland Trail Blazers, Memphis Grizzlies en Houston Rockets binnen vier duels van elkaar. Alle ploegen hebben nog zeven duels te spelen. Denver Nuggets staat op plaats vijf in het westen, maar heeft nog maar één zege nodig om zeker te zijn van seizoensverlenging.

De Hornets en de Trail Blazers staan op gelijke hoogte met 32 verliespartijen. In een onderlinge confrontatie woensdagavond bleek New Orleans te sterk met 95-91. Op één duel volgen de Grizzlies, die de laatste twee duels in winst wisten om te zetten. Houston Rockets, dat verloor van Philadelphia 76ers, maakt op plaats negen nog een kleine kans. De Rockets moeten drie duels goedmaken op Memphis.

Phoenix Suns leden voor eigen publiek tegen Oklahoma City Thunder een vierde nederlaag op rij en lijken definitief te zijn afgehaakt in de strijd om een plek in de playoffs. De Suns hebben twee duels achterstand op de Rockets. In het westen zijn vier teams zeker van de playoffs: San Antonio Spurs, Los Angeles Lakers, Dallas Mavericks en de Thunder.

Lees ook:Trail Blazers ook zeker van playoffs
Lees ook:Hornets, Pacers zeker van playoffs
Lees ook:Uitslagen NBA zondag 27|03
Lees ook:Laatste speelronde NBA regulier seizoen!
Lees ook:Thunder winnen, plaatsen zich voor playoffs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.