Trail Blazers ook zeker van playoffs

Portland Trail Blazers heeft zich dinsdagavond ondanks een nederlaag toch definitief verzekerd van deelname aan de playoffs. Zelf gingen de Trail Blazers hard onderuit tegen Golden State Warriors. In eigen huis verloor Portland met maar liefst 108-87. Door het verlies van nummer negen Houston Rockets kan Portland niet meer verder zakken dan plaats acht.

Met nog vier duels te gaan staan de Trail Blazers op plaats zes, wat een ontmoeting met Dallas Mavericks in de eerste ronde van de playoffs zou betekenen. In het reguliere seizoen wonnen beide teams tweemaal. Maar Portland heeft maar een kleine marge op nummer zeven New Orleans Hornets. Mochten de Trail Blazers een plaats zakken wacht Los Angeles Lakers in de eerste ronde.

Portland is het zesde team in de Western Conference dat zich plaatst voor de playoffs. Eerder verzekerden San Antonio Spurs, Los Angeles Lakers, Dallas Mavericks, Oklahoma City Thunder en Denver Nuggets zich van deelname. De Hornets en Memphis Grizzlies zijn de nummers zeven en acht, terwijl de Rockets nog een uiterst kleine kans hebben op de playoffs.

Lees ook:Spannende strijd om playoffs in Western Conference
Lees ook:Hornets, Pacers zeker van playoffs
Lees ook:Magic als vijfde team zeker van playoffs
Lees ook:Trail Blazers bezorgen Heat vijfde nederlaag op rij
Lees ook:Uitslagen NBA zaterdag 12|03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.