Gadzuric op weg terug, Elson wint

Dan Gadzuric is op de weg terug bij Golden State Warriors. De Hagenaar had zaterdag nog te veel last van een blessure aan zijn linkerlies om mee te spelen tegen Miami Heat. De Warriors konden een voorsprong van twintig punten niet vasthouden en verloren met 114-107 van de Heat.

Gadzuric keek voor de zesde keer op rij toe langs de zijlijn. Hij speelde zijn laatste duel 18 december in de nederlaag tegen Portland Trail Blazers.

De 32-jarige Nederlander is bij de Warriors bezig aan zijn negende seizoen in de NBA. Bij Golden State krijgt hij nog niet echt het volledige vertrouwen van coach Keith Samrt. Gadzuric speelt gemiddeld zo´n tien minuten mee per duel en komt daarin tot drie punten en drie rebounds per wedstrijd.

Francisco Elson kwam wel aan spelen toe. De center van Utah Jazz speelde in de overwinning op Memphis Grizzlies (98-92) tien minuten mee en kwam daarin tot vier punten, een rebound, steal en block. Grote man bij de Jazz was Paul Millsap met 22 punten en tien rebounds. De Jazz bezetten de vierde positie in de Western Conference met 22 overwinningen tegen tien nederlagen.

Lees ook:Elson wint op punten van Gadzuric
Lees ook:Gadzuric maakt debuut voor Nets
Lees ook:Dan Gadzuric naar New Jersey Nets
Lees ook:Elson en Jazz winnen weer, Gadzuric geblesseerd
Lees ook:Gadzuric, Warriors verliezen van Lakers, Elson wint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.