Elson verliest, Gadzuric niet in actie

Francisco Elson heeft woensdagavond met zijn Utah Jazz de zesde nederlaag op rij geleden. Thuis konden de Jazz het, ondanks 39 punten van guard Deron Williams, niet bolwerken tegen de beste ploeg van de NBA op dit moment. San Antonio Spurs was met 112-105 te sterk. Manu Ginobili was de grote man bij San Antonio met 26 punten.

Bij Utah speelde Elson iets meer dan zes minuten mee. De Nederlander kwam tot twee punten en drie rebounds. De Jazz zakken door de nederlaag naar de zevende plaats in de Western Conference. Ze verloren de zesde plaats aan Denver Nuggets.

Dan Gadzuric kwam niet in actie bij Golden State Warriors. In eigen huis gingen de Warriors onderuit tegen New Orleans Hornets, die de laatste weken uitstekend op dreef zijn. De Hornets boekten met de 112-103 zege hun tiende overwinning op rij en klimmen daardoor naar plaats drie in de Western Conference.

De Warriors zijn dit seizoen niet constant genoeg om echt mee te strijden om de play-offplaatsen. Golden State staat twaalfde in het westen met negentien zeges in 45 duels.

Lees ook:Gadzuric wint met Warriors, Elson verliest
Lees ook:Gadzuric speelt niet, Elson verliest
Lees ook:Elson en Jazz winnen weer, Gadzuric geblesseerd
Lees ook:Gadzuric op weg terug, Elson wint
Lees ook:Elson wint met Jazz, Gadzuric op de bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.