Howard, Martin beste spelers van de week

Dwight Howard en Kevin Martin zijn verkozen tot spelers van de week van respectievelijk de Eastern en Western Conference. Orlando Magic´s Howard was uitstekend op dreef met gemiddeld meer dan dertig punten (meeste van alle spelers in NBA), veertien rebounds en ruim drie bloks in de drie duels van de Magic. Orlando won twee van de drie wedstrijden.

Howard is bezig aan een reeks van 20 of meer punten en 10 of meer rebounds per duel. Hij slaagde er al tien duels op rij in om deze score neer te zetten. In zijn loopbaan deed hij dit al tweehonderd keer, waarvan 37 keer dit seizoen. Het is de vijfde keer dit seizoen dat Howard wordt gekozen tot beste speler van de week.

Kevin Martin leidde Houston Rockets naar een vlekkeloze week. De Rockets wonnen alle vier hun wedstrijden. Martin scoorde gemiddeld ruim 27 punten (meeste in Western Conference)  en pakte bijna vijf rebounds, gaf twee assists en had twee steals. Op de elfde plaats in de Western Conference spelen de Rockets nog volop mee om plaats acht voor de play-offs.

Lees ook:Bryant, Howard spelers van de week
Lees ook:James, Durant beste spelers van de week
Lees ook:Aldridge, Howard beste spelers van de week
Lees ook:James, Lowry spelers van de week
Lees ook:Howard, Aldridge spelers van de maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.