Chicago Bulls verslaan Miami Heat

Chicago Bulls heeft Miami Heat donderdagavond een nederlaag toegebracht. In het duel tussen twee van de eliteteams uit de Eastern Conference waren Derrick Rose en de Bulls nipt sterker dan de Heat van Dwyane Wade (34 punten) en LeBron James (29 punten): 93-89. Rose was goed voor 26 punten, 6 assists en 5 rebounds.

Miami had de nederlaag voornamelijk te wijten aan een off-night van het derde lid van de Big Three, Chris Bosh. Bosh schoot slechts één van zijn achttien schoten raak, terwijl hij normaal gesproken vijftig procent van zijn schoten raakt. Daarnaast misten James, Wade, James Jones en Eddie House maar liefst tien driepunters en raakten er nul. De Bulls profiteerden hier optimaal van met goed verdedigend spel.

Ook de nummer één in het oosten, Boston Celtics, ging donderdagavond onderuit. Op bezoek bij Denver Nuggets verloren de Celtics met 89-75. Het was geen beste prestatie van Boston, dat de laatste zes minuten van het duel niet meer tot scoren kwam. Denver scoorde zestien punten op rij en pakte de zege.

De Celtics behouden de leidende positie in de Eastern Confernce, met één verliesduel minder dan nummer twee Miami Heat en twee minder dan Chicago Bulls.

Lees ook:Heat verpletteren Grizzlies voor tweede zege op rij
Lees ook:Thunder in Miami te sterk voor Heat
Lees ook:Heat en Bulls blijven in spoor Celtics
Lees ook:Bulls weer te sterk voor Heat
Lees ook:Rookie Cole leidt Heat langs Celtics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.