Thunder in Miami te sterk voor Heat

Oklahoma City Thunder heeft op bezoek in Miami gewonnen van de Heat. Kevin Durant scoorde 29 punten, zeven rebounds en zes assists in de 96-85 zege. James, Wade en Bosh kwamen niet verder dan 21 schoten in 59 pogingen (36%). Voor de Thunder was het de vijfde zege op rij, voor Miami kwam er een einde aan een zegereeks van drie duels. Oklahoma City is een van de meest scorende ploegen in de NBA, evenals de Heat. Maar uiteindelijk werd de wedstrijd door de Thunder gewonnen door sterk verdedigen. De Heat kwamen niet verder dan een schotpercentage van 39 procent en zowel James, Wade en Bosh als de bank konden niet de energie opbrengen om Kevin Durant en co te verslaan.

Waar Miami Heat hoogstwaarschijnlijk vast blijft staan op de derde plaats, zijn Boston Celtics en Chicago Bulls verwikkeld in een spannende strijd om de eerste plaats in de Eastern Conference. Na de zege van de Celtics op Indiana Pacers (92-80) staan de twee teams exact gelijk qua resultaat, mar hebben de Celts twee tiebreakers waardoor ze de eerste plaats behouden.

De Bulls hebben wel een beduidend makkelijker schema dan Boston, met meer thuiswedstrijden en minder sterke tegenstanders. De twee teams staan 7 april tegenover elkaar in Chicago in wat misschien wel de beslissing gaat brengen in dit gevecht om de beste positie in het oosten.

Orlando Magic lijkt zich nauwelijks meer druk te hoeven maken om Atlanta Hawks voor de vierde plaats in het oosten. Waar de Magic in overtime wonnen van Milwaukee Bucks (93-89) gingen de Hawks thuis onderuit tegen Denver Nuggets (87-102).

Lees ook:Hawks plaatsen zich voor playoffs
Lees ook:Knicks weer terug in playoffs, Nuggets ook zeker
Lees ook:Bulls verhogen druk op Heat na zege
Lees ook:Pacers, Bobcats strijden om laatste plek playoffs
Lees ook:Chicago wint, Boston verliest plaats twee aan Miami

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.