Bulls weer te sterk voor Heat

Chicago Bulls zou wel eens een van de angstgegners kunnen worden van Miami Heat in de play-offs. Samen met Boston Celtics. Van beide teams heeft Miami dit seizoen nog niet gewonnen. Tegen de Bulls kregen de Heat zondagavond hun laatste kans, maar verloren voor eigen publiek nipt: 87-86. Zowel LeBron James als Dwyane Wade misten in de laatste vijftien seconden de kans op de winnende twee punten.

Derrick Rose was weer de beslissende speler bij de Bulls met 27 punten en 5 assists. James kwam tot 26 punten, 8 rebounds en 6 assists, maar faalde op het moment dat hij de wedstrijd kon beslissen.

Het was de derde nederlaag van het seizoen tegen de Bulls. De Heat verloren ook al drie keer van Boston Celtics, maar krijgen 31 maart nog een keer de kans op een zege. Het betekende voor Miami de vierde nederlaag op rij en Chicago loopt in de strijd om de tweede plek in de Eastern Conference een verliesduel uit. De Bulls hebben 43 duels gewonnen tegen 18 nederlagen, Miami 43 tegen 20.

Leuk feitje voor de James-liefhebbers. De laatste keer dat James betrokken was bij vier nederlagen op rij was in zijn tijd bij Cleveland Cavaliers, van 22 februari tot en met 1 maart 2006. Het was het jaar dat Miami Heat de NBA-titel won.

Lees ook:Magic verslaan Heat na grote achterstand
Lees ook:Heat verliezen tweede duel op rij, Bryant scoort weer 40 punten
Lees ook:Ontketende James en Heat verslaan Lakers
Lees ook:BLOG POLL: NBA-titel voor Miami Heat?
Lees ook:Chicago Bulls verslaan Miami Heat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.