Bulls pakken achtste zege op rij

Chicago Bulls zijn bezig aan een ijzersterke eindsprint van het reguliere seizoen. Met wederom een weergaloze defensieve prestatie werd New Jersey Nets verslagen. De Bulls waren in New Jersey met 84-73 te sterk voor de thuisploeg. Derrick Rose was met 21 punten weer belangrijk voor zijn ploeg. De zege betekende de achtste zege op rij voor de Bulls.

In die reeks lieten de Bulls zien voornamelijk defensief goed op dreef te zijn. Vier van de acht keer werden teams door Chicago onder de grens van tachtig punten gehouden. Met de zege namen de Bulls de leiding in de Eastern Conference weer over van Boston Celtics, met één overwinning meer en een gelijk aantal verliespartijen. Chicago heeft nog veertien duels op het programma.

Ondertussen zit voor Cleveland Cavaliers het seizoen er officieel op. Na een grote nederlaag tegen Portland Trail Blazers (111-70) kunnen de Cavs plaatsing voor de playoffs, die officieus al lang uit zicht waren, vergeten. Vorig seizoen was Cleveland, toen nog met LeBron James, de beste ploeg in de NBA. Nu presteren de Cavs met 54 nederlagen en 13 zeges het slechtst in de NBA.

Lees ook:Nieuw record Cavs, 25 nederlagen op rij
Lees ook:Bulls winnen, Cavaliers weer onderuit
Lees ook:Heat drukt Cleveland verder in zorgen
Lees ook:Cavaliers evenaren langste verliesreeks NBA
Lees ook:Cavaliers boeken gewenste zege op Heat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.