Bulls verhogen druk op Heat na zege

Chicago Bulls hebben de druk op Miami Heat verhoogd door maandagavond op bezoek bij Washington Wizards te winnen. Eenvoudig te winnen. De Bulls hadden geen kind aan de matig presterende Wizards: 105-77. Derrick Rose was goed voor 21 punten en 9 assists in slechts 32 minuten.

Door de zege staan de Bulls nog maar één duel achter op  de Heat voor plaats twee in de Eastern Conference. In verliesduels staan Chicago en Miami gelijk. De resterende ruim twintig duels van het seizoen beloven een uitermate spannende strijd om de topplekken in het oosten.

Atlanta Hawks, nummer vijf in het oosten, kon op bezoek bij Denver Nuggets geen vuist maken. De Hawks gingen met 100-90 onderuit. Atlanta heeft twee verliesduels achterstand op nummer vier Orlando Magic in de strijd om het thuisvoordeel in de eerste ronde van de play-offs.

Sacramento Kings was in eigen huis een maatje te groot voor Blake Griffin en zijn Los Angeles Clippers. Griffin noteerde wel zijn vijftigste double-double van het seizoen (tweede in de NBA achter Kevin Love, die er 55 heeft), maar de Kings wonnen de wedstrijd: 105-99.

Lees ook:Hawks plaatsen zich voor playoffs
Lees ook:Topteams westen verliezen, Bulls winnen
Lees ook:Magic als vijfde team zeker van playoffs
Lees ook:Pacers, Bobcats strijden om laatste plek playoffs
Lees ook:Griffin, Wall pakken award Rookie of the Month

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.