Bryant, Lakers pakken eerste zege

Het was de afgelopen vijftig jaar slechts eenmaal eerder voorgekomen dat Los Angeles Lakers het seizoen met drie nederlagen begon. Kobe Bryant liet niet toe dat het in zijn periode bij de Lakers nog een keer voor zou komen. Met 26 punten was hij de meest scorende speler op het veld en leidde de Lakers, met hulp van de 22 punten van Pau Gasol, naar een eenvoudige 96-71 zege op Utah Jazz. Voor de Jazz was het de openingswedstrijd van het seizoen en het team was hiermee het laatste team dat zijn eerste duel speelde.

Voor de Lakers was het echter al hun derde duel in net zoveel dagen. Bryant en co waren gefocust en wilden voor eigen publiek niets anders dan de overwinning. Na de twee eerdere nederlagen begon de kritiek langzaam door te klinken in Los Angeles, maar voor het team zelf was er niets aan de hand. “We zijn een heel actief team”, stelde Bryant na afloop van de zege. “We vechten voor elk punt voor elke mogelijkheid. We laten het niet lopen, zoals het hoort. Dat gaat ervoor zorgen dat we bijblijven.”

Utah gaat vanavond op bezoek bij Denver Nuggets voor hun tweede duel van het seizoen. Los Angeles heeft eindelijk een dagje vrij, maar mag donderdag weer vol aan de bak als het in Madison Square Garden aantreed tegen New York Knicks.

Lees ook:Ontketende James en Heat verslaan Lakers
Lees ook:Elson, Jazz nipt langs Timberwolves
Lees ook:Heat verliezen tweede duel op rij, Bryant scoort weer 40 punten
Lees ook:Gadzuric, Warriors verliezen van Lakers, Elson wint
Lees ook:Bryant, Lakers pakken zege op Hornets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.