Rose bezorgt Bulls zege tegen Bucks

Chicago Bulls is hard op weg om voor in het eerst sinds meer dan tien jaar het beste record in de Eastern Conference neer te zetten. De Bulls waren op bezoek bij Milwaukee Bucks lang de mindere, maar onder aanvoering van wie anders dan Derrick Rose werd de thuisploeg toch nog verslagen: 95-87. Rose was goed voor 30 punten en maar liefst 17 assist, het hoogste aantal ooit in zijn loopbaan tot nu toe.

Voor de Bulls was het de vierde zege op rij. Chicago heeft de eerste plaats in het oosten veilig in handen, met twee verliespartijen minder dan nummer twee Boston Celtics. De Bulls hebben nog tien duels te spelen voor de playoffs beginnen.

Ondertussen gingen New York Knicks voor de zesde keer op rij onderuit. Zelfs een veelscorende Carmelo Anthony kon niet voorkomen dat de Knicks verloren op bezoek bij Charlotte Bobcats: 114-106. New York blijft wel veilig op de zevende plaats in het oosten en kunnen zich opmaken voor een playoff-serie in de eerste ronde tegen of Boston Celtics of Miami Heat.

Lees ook:Bulls, Celtics boeken 50e seizoenszege
Lees ook:76ers troeven Bulls af
Lees ook:Chicago wint, Boston verliest plaats twee aan Miami
Lees ook:Knicks weer terug in playoffs, Nuggets ook zeker
Lees ook:Celtics als eerste zeker van NBA-playoffs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.