Hawks trekken stand gelijk met Bulls

Atlanta Hawks hebben de stand in de serie met Chicago Bulls weer gelijkgetrokken. In eigen huis waren de Hawks in het vierde duel te sterk voor de als nummer één geplaatste Bulls: 100-88. Het was de Big Three van de Hawks die floreerde. Josh Smith, Joe Johnson en Al Horford waren allen op dreef. Smith noteerde bijna een triple-double (23 punten, 16 rebounds en 8 assists), Johnson en Horford combineerden voor 44 punten. De stand in de serie staat nu op 2-2.

Het venijn zat hem in het slot van het duel. Lang gingen de Bulls en Hawks gelijk op, maar waar Derrick Rose twee dagen eerder met een fenomenale prestatie zijn team nog de zege had bezorgd waren de Hawks nu scherper in de laatste minuten. In de laatste vier minuten, na een stand van 84-84, scoorde Atlanta 16 punten tegen slechts 4 voor de Bulls. Rose eindigde met 34 punten, maar had daar maar liefst 32 schoten voor nodig; hij raakte er 12.

Dinsdag treden de Hawks en de Bulls in Chicago aan voor de vijfde wedstrijd in de halve finale van de Eastern Conference. De Bulls kunnen dan voor thuispubliek een 3-2 voorsprong nemen.

Lees ook:Rose, Bulls met één been in conference finale
Lees ook:Bulls stellen orde op zaken tegen Hawks
Lees ook:Magic trekken stand gelijk tegen Hawks
Lees ook:Bulls naar conference finale ten koste van Hawks
Lees ook:Bulls pijnlijk onderuit tegen Hawks

Eén reactie op “Hawks trekken stand gelijk met Bulls

  1. VCA

    Dit was een spannende wedstrijd. Twee top ploegen moest wel sensatie worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.